top of page

Träningsläger för klubbar

Lägg ert träningsläger hos oss. Våra båda tennisbanor och klubbhus står till ert förfogande efter era önskemål.

Förutom tennisbanorna kan vi hjälpa till att rodda ihop allt runt omkring: boende, mat, aktiviteter m.m
Kontakta oss med era funderingar och önskemål

Närhet

I tennisens absoluta närhet finns gym, camping, tempererat utomhusbad, naturstrand, mataffär, fiskevatten och en fantastisk miljö. Möjligheterna är oändliga för ett fantastiskt träningsläger!

Tennisbanorna och klubbhuset

Två grusbanor i mycket god kondition. I klubbhuset finns förutom toalett och kylskåp även en liten konferensdel för teoripass, en loungedel, stort förråd och två altaner för skön återhämtning.

Stödehuset

150 meter från tennisbanorna ligger Stödehuset. Det är en fantastisk anläggning med tempererat utomhusbad, stora omklädningsrum med duschar och bastu, fullskaligt gym, biljardbord, golfsimulator och datorer. Stödehuset inrymmer även två stora salar. A-salen har en kapacitet på 300 personer och B-salen fungerar utmärkt som t.ex övernattningssal på medhavd luftmadrass

Stöde Camping

Vägg i vägg med Stödehuset ligger Stöde camping där det finns uppställningsplatser för husvagnar, tältplatser och campingstugor.

Låt bilen stå!

När ni väl är på plats kan ni låta bilarna stå. Alla förnödenheter och bekvämligheter finns i den absoluta närheten. Inte minst den fantastiska miljön som omger hela byn.
Skulle ni dock mot förmodan vilja besöka Stödes förort Sundsvall, ligger det inte längre bort än 35 minuter med bil.

DSC_0236.NEF

Samarbetspartners

HoB_Svart_HoB_symbolochtext_vitruta_01.jpg

”House of Bontin – destinationen för smarta träningsverktyg

Vi erbjuder smarta produkter för alla tennis- & padelspelare som vill att avancera och utveckla sitt spel. Välj bland träningsverktyg för alla nivåer och utmaningar; oavsett om du är nybörjare, medel eller avancerad spelare så kommer du hitta hjälpmedel hos oss som kan förbättra din teknik.”

bottom of page